2017-02-19

Tema: Svart/Vitt

Det är många som älskar svart och vitt och inreder gärna sina hem i just dessa nyanser. Detta är en inredningstrend som håller i sig år efter år och som ger en stilren och modern känsla. Här finns också många olika möjligheter till inredning; antingen med vita väggar och möbler eller inredningsdetaljer i svart eller med fondväggar med svart/vita mönster och där inredningsdetaljerna och möblerna är både i vitt och svart. Bara för att nämna några alternativ… variationerna är många oavsett.

Känner du för att hålla en enhetlig färgskala och stil hemma så kanske du inte vill eller tycker det passar med färgrika motiv på tavlor.

Just för dig har jag plockat ut några exempel på motiv som jag tycker passar i ett ”svart/vitt” hem. Välj alltid typ av tavla utifrån din inredningsstil och platsen där den ska hänga. Är du osäker så hjälper jag gärna till och ger min rekommendation utifrån platsen där tavlan ska hänga. Skicka i så fall en bild på rummet och platsen som du har tänkt på, så kommer jag med förslag om du är osäker vad som skulle passa bäst.

Här är några förslag på motiv som jag tycker passar bra, men det finns många fler i svart/vitt att välja mellan i webbutiken.

BERNDT

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *