Om motiven

Jag brinner mycket för det vackra i vår värld och det som naturen skapat, men även det vi människor har skapat. Att återspegla det vackra som finns omkring oss och att få förmedla det genom mina bilder är något som jag brinner mycket för. Speciellt att lyfta fram detaljerna och färgerna för att skapa fotokonsten är något som jag ofta förmedlar i mina bilder, men det kan även vara kontraster i det svartvita. Jag kan även kombinera dessa två tekniker med kontrast i svartvitt och detaljer i färg för att skapa min fotokonst med fokus att lyfta fram något speciellt i min fotokonst, genom s.k. selektiv färgsättning.

Favoritmotiven är naturen och naturdetaljer, närbilder, landskap, vyer, havsvyer, kusten, sjöar, dammar, solnedgångar, silhuetter, stadsvyer, byggnader, nattbilder, kreativ fotokonst, minimalistisk fotokonst, abstrakt fotokonst, djur och s.k. bodyscapes.

Min resa inom fotografin pågår ännu och det finns många nya områden jag vill utforska. Håll utkik i min blogg här på sidan och även i Galleriet. Det kommer garanterat att dyka upp något nytt så småningom.

Hoppas ni får mycket glädje av mina bilder.

BERNDT